Activare cont EBSCO | SCIENCE | CAMBRIDGE


Avand in vedere situatia actuala, in care accesul in institutiile de invatamant este restrictionat, accesul mobil (accesul de la distanta, din afara retelei de internet a institutiei dvs.) a devenit principala modalitate de consultare a bazelor de date pe care ROMDIDAC le pune la dispozitie ca urmare a contractului incheiat cu consortiul Anelis Plus.

Pentru a beneficia de acces mobil la resursele EBSCO, Science si/sau Cambridge abonate de institutia dvs., trebuie sa completati formularul de mai jos.

Pe baza datelor introduse de dvs. in formular, contul de acces mobil va fi creat de catre ROMDIDAC. Din acest motiv, nu veti primi un mesaj de confirmare a creării contului imediat după ce ați completat formularul. In functie de numarul solicitarilor existente la data completarii, mesajul de confirmare va fi trimis dupa cel mult doua zile lucratoare la adresa de e-mail pe care ati specificat-o in formular. Mesajul de confirmare va contine informatii detaliate privind modalitatea de accesare a resurselor abonate de institutia dvs.


ATENTIE!

Pentru desfasurarea cat mai rapida a procesului de creare a contului de acces mobil, va rugam sa completati cu atentie formularul de mai jos, avand in vedere respectarea urmatoarelor cerinte:

  • In campul "Adresa Email" va rugam sa specificati adresa dvs de e-mail institutionala. Daca nu aveti o asemenea adresa, contactati institutia dvs.
  • Verificati ca adresa de e-mail pe care ati introdus-o sa fie scrisa corect; daca adresa este scrisa gresit, mesajul de confirmare nu va putea ajunge la dumneavoastra.
  • Numele de utilizator pe care il alegeti trebuie sa contina intre 6 si 20 de caractere, fara spatii intre ele.
  • Ca nume de utilizator, este foarte indicat sa folositi combinatii ale numelui si prenumelui, eventual insotite de caractere speciale, semne de punctuatie sau cifre (ex. beatrice.ionescu, beatrice.ionescu2018, ionescu.beatrice# etc.).
  • Parola aleasa trebuie sa contina intre 6 si 20 de caractere, inclusiv cifre si caractere speciale (ex. #, @, &, *, %, !, ?, $) si NU TREBUIE sa contina cuvinte precum ebsco, ehost, pa$$word, dynamed sau admin

Dupa confirmarea contului, pentru autentificare puteti accesa urmatoarele link-uri: