Specificatii


ebsco academic search complete database promo image

De departe cea mai valoroasa si mai numeroasa colectie din lume, de publicatii full text-active evaluate de experti, Academic Search Complete contine indexari pentru 13.792 de publicatii, din care 12.195 sunt evaluate de experti, iar 9.074 de titluri au continut full-text, din care 7.913 sunt evaluate de experti. Academic Search Complete are o acoperire full-text nemaintalnita pentru domeniile: aeronautica, agricultura, antropologie, arheologie, arhitectura si design, studii zonale, arta, astronomie, biologie, chimie, energie, inginerie, studii etnice si multiculturale, referinte generale, stiinta in general, geografie, geologie, istorie, drept, stiinte marine, matematica, filozofie, fizica, politica si stiinte politice, psihologie, religie, teologie si studii feministe.

INFO EBSCO
INFO ACESS

ebsco business source complete database promo image

Cea mai importanta baza de date stiintifice din domeniul afacerilor. Peste 3.800 reviste cu full-text, dintre care peste 2.400 sunt evaluate de experti. Peste 1.800 de reviste comerciale si magazine, aprox. 1.000 carti. Informatii biobibliografice (profiluri) cu privire la cei mai citati 40.000 de autori din baza de date. Baza de date mai cuprinde date statistice din domeniul financiar, lucrari de referinte, lucrari ale conferintelor, interviuri (> 8.100), studii de caz (> 9.000), rapoarte ale studiilor de piata (aprox. 2.530), rapoarte economice de tara (> 1.400), rapoarte industriale (> 7.600), profiluri ale companiilor (> 1.000.000), analize SWOT (> 3.500), peste 50 de seminarii sustinute la facultatile de profil (puse la dispozitie sub forma de inregistrari video) etc. Acces aditional gratuit la baza de date Regional Business News, care cuprinde peste 100 de publicatii de afaceri din SUA si Canada.

INFO EBSCO
INFO ACESS

ebsco art full text database promo image

Contine peste 600 reviste indexate si cu abstracte, dintre care aprox. 300 reviste sunt cu full-text, iar 280 sunt evaluate de experti, peste 13.000 dizertatii indexate si cu abstracte, peste 200.000 de reproduceri indexate. Baza de date cuprinde informatii privind carierele artistilor, materialele si metodele folosite, interviuri, carti de si despre artisti, interviuri, profiluri etc. De asemenea, baza de date indexeaza reproducerile operelor de arta, permitand regasirea rapida a acestora.

INFO EBSCO
INFO ACESS

SCIENCE

Platforma cu o contributie esentiala la diseminarea in format tiparit si online a rezultatelor cercetarilor de ultima ora, a stirilor si comentariilor stiintifice, Science are peste un milion de cititori in lumea intreaga. Contributiile stiintifice ale autorilor care semneaza in publicatiile Science se regasesc in mod constant printre cele mai citate lucrari din domeniile lor.

AAAS e-Resource Science pune la dispozitie numerele curente si arhiva revistei Science incepand din 1997.

INFO SCIENCE
INFO ACESS

cambridge logo

Cambridge Journals este o colectie de 380 de reviste stiintifice recenzate (peer-reviewed) din diferite domenii, editate de prestigioasa editura Cambridge University Press. Revistele sunt disponibile cu text integral pe platforma online Cambridge Core in functie de abonamentul ales de fiecare institutie:

  • FULL (colectia integrala de reviste, multidisciplinara)
  • STM (colectie de reviste din domeniile stiintei, tehnologiei, medicinei)
  • HSS (colectie de reviste din domeniile stiintelor umane si sociale)
INFO Cambridge
INFO ACESS